Velika “Beyondova” posna degustacija

U periodu od 25. marta do 10. aprila zainteresovani će moći da degustiraju Beyondove posne proizvode, od organski gajene soje, u nekoliko prodavnica u Beogradu – Maslina, Hema Kheya Neye, Hili i Nutricija.


Kompanija Beyond, koja je uvek dosad težila postizanju najviših mogućih standarda u datim okolnostima, odlučila se da sve svoje proizvode od soje – razne vrste tofua, tempeha, namaza i kobasica od soje proizvodi isključivo od ORGANSKI GAJENE SOJE. Kupci sada mogu zaista da mirno spavaju, ne razmišljajući da li je proizvod koji su pojeli možda ipak sadržao GMO, jer je po standardima i sertifikatima organske proizvodnje ISKLJUČENA upotreba GMO semena.

Soja koju će Beyond odsad koristiti za svoje proizvode gajena je u Vojvodini, u okolini Ade 15 km od Bečaja. Sertifikaciju ove soje obavila je italijanska sertifikaciona kuća, koja ima ogranak u Srbiji - SUOLO E SALUTE BALKAN. Na svakom džaku dobijenom od proizvođača nalazi i etiketa na kojoj piše datum proizvodnje, pakovanja i rok vaznosti kao i ime sertifikacione kuće i broj pod kojim se vodi u EU. Sertifikat važi i u inostranstvu. Osim sertifikata, obavljena je i analizu semena  kod SP laboratorija iz Bečeja da bi se utvrdilo da seme nije GMO i da je pogodno za dalju preradu u ljudskoj upotrebi (neka semena soje se koriste samo u ishrani stoke).


Vreme degustacija:

 


25. mart – 10. april

Prodavnice: Hema Kheya Neye, Hilandarska 24, 334-53-22, Bio shop Hema Kheya Neye, Sarajevska 10, 3614-796, Hili, Jug Bogdanova 2 (Zeleni Venac), 064-8266 416, Nutricija, Skadarska 47, 322-41-55

28, 29, 30. mart i 4, 5. i 6. april:
Prodavnica: Maslina, Katanićeva 2, 245-90-90

Tokom degustacija, moći ćete da probate sledeće Beyondove posne proizvode:

tempeh, majonez od soje, parizer, dimljeni tofu (na vodi), tofu tamari (na vodi), tofsi namaz od dimljenog tofua, tofsi namaz sa mirođijom

 banner mpower yoga

Neera dijeta

Probali su je Bjonsi, Anđelina Džoli,
Gvinet Paltrou, Naomi Kempbel, Tom Henks...

neera 3a

WWW.HATHAYOGA.RS

banner hatayoga wide

Posetioci sajta

Broj posetilaca na sajtu: 100