Analiza snova i emocionalna inteligencija

Centar za unapređenje homeopatije "Simillimum" iz Beograda organizuje u martu dva zanimljiva seminara, interesantna kako profesionalcima, tako i svima koji žele da unaprede kvalitet svog života. Predznanje iz datih oblasti nije neophodno.

Kako tumačiti snove?  17. i 18. 3. 2018. od 10.30 - 15.30 h
Autorizovani dvodnevni seminar namenjen je svima koji žele da ovladaju tehnikom analize snova i da je koriste, kako u svakodnevnom životu, tako i u profesionalnom radu psihologa, lekara, holističkih terapeuta i sličnih profesija. Za praćenje seminara nije neophodno iskustvo niti predznanje na polju psihologije. Učesnici seminara dobijaju i pisani materijal u elektronskoj formi i sertifikat Centra za analizu snova i psihodinamske studije Vivasomnia o odslušanom seminaru (5 sati teorije + 5 sati praktičnog rada) koji mnoge od psihoterapijskih škola priznaju kao sate ličnog rada.
Seminar vode dr Mirjana Đurđević, lekar i dubinskopsihološki analitičar snova i Miloš Prešić, analitičar snova, učenici dr Ivana Nastovića. Više o autorima i Centru VIVASOMNIA na linkovima:, www.alteraintegrativa.yolasite.com, www.tumacenjesnova.yolasite.com
Sve informacije i prijave na telefon +381649327420 (svakim danom posle 16 h, osim nedelje), ili na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Trening emocionalne inteligencije u poslu  24. i 25.3. od 10.00 do 17.00 h
Zašto za uspeh u poslu i životu nisu dovoljni samo dobro obrazovanje i visok IQ? Nisu zato što im nedostaje ključan sastojak, a to je emocionalna inteligencija.
Na treningu “Emocionalna inteligencija u poslu” naučićete u čemu leži značaj emocionalne inteligencije, koji su njene osnovne oblasti i kako da unapredite nivo vaše emocionalne inteligencije. Trening drži Dejan Živković, dipl. psiholog, HR menadžer i trener sa decenijskim iskustvom u držanju treninga (održanih više od 500 treninga za oko od 5.000 učesnika), autor knjige ’’Put ka sebi – kako da postanete sve što možete postati’’.
Više informacija: Telefon 063 82 567 81, Mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Web: www.psiholognovisad.rs/treninzi/emocionalna-inteligencija/

Seminari se održavaju u prostorijama udruženja "Simillimum" Beograd, Džordža Vašingtona 28, II sprat
Tel: + 381 (0) 11 3228.238 (u radno vreme) Mob: + 381 (0)64 306 7 465
www.simillimum.edu.rs


Dodaj komentar
Napomena redakcije: komentare uvredljive za bilo koga i po bilo kom osnovu nećemo objavljivati.


Sigurnosni kod
Osveži


banner mpower yoga

Neera dijeta

Probali su je Bjonsi, Anđelina Džoli,
Gvinet Paltrou, Naomi Kempbel, Tom Henks...

neera 3a

WWW.HATHAYOGA.RS

banner hatayoga wide

Posetioci sajta

Broj posetilaca na sajtu: 98

Svi članci u rubrici