Biološka logika tela

Besplatno predavanje o META–Zdravlju održaće se u Beogradu, 5. maja u 20 h u NU Braća Stamenković.

Objašnjava se veza emocija i uverenja sa specifičnim tkivima organa, koje su glavne tačke u procesu emocionalno pokrenutih tema a u skladu sa preciznom biološkom logikom organizma. META Zdravlje je revolucionarni naučni pristup i ključan je za svakog tragaoca za zdravljem.
META-Zdravlje objašnjava vezu emocija i uverenja sa specifičnim tkivima organa, koje su glavne tačke u procesu emocionalno pokrenutih tema a u skladu sa preciznom biološkom logikom organizma. Da li ste se ikada, kad se razbolite, pitali zašto ja i zašto sada? Da li ste dobili zadovoljavajući odgovor? Da li organizam, u kom se istovremeno odvija na hiljade procesa i sinhronizovano funkcioniše oko 70 triliona ćelija, zaista sebe uništava bez razloga?
Svaka bolest je proces koji je nastao kao rezultat određene biološke logike. Organizam ne pravi greške kreirajući bolesno stanje. Svako stanje ima svoju biološku logiku. Kada se desi biološki konflikt, istovremeno nastanu dešavanja na nivou psihe, mozga i organa. Ukoliko ne rešimo konflikt na nivou biološke logike, postajemo žrtva nesvesnog procesa koji održava bolesno stanje.
U vreme kada je sve više bolesti, prvi korak je razumeti “zašto meni i zašto sada”.
Istovremen, kao veoma kompleksna i složena bića, pod uticajem smo vrlo specifičnih zakonitosti koje se direktno odražavaju na zdravlje.
Ova edukacija omogućava prevenciju, a terapeutima precizan empirijski prikaz uzročnosti bolest.
META Zdravlje je platforma i za konvencionalni i alternativni pristup zdravlju.
Edukaciju drži Jasmina Kovačev, jedanod 15 sertifikovanih Master trenera META Zdravlja u svetu. Više o tome šta je META Zdravlje možete čuti od same Jasmine na ovom linku.
Zainteresovani se mogu prijaviti na na 063/1608116 ili online.

 


Detaljniji kurs o uvodu u META Zdravlje - Biološka logika bolesti će se održati 10. i 11. maja u Beogradu. 


Dodaj komentar
Napomena redakcije: komentare uvredljive za bilo koga i po bilo kom osnovu nećemo objavljivati.


Sigurnosni kod
Osveži


banner mpower yoga

Neera dijeta

Probali su je Bjonsi, Anđelina Džoli,
Gvinet Paltrou, Naomi Kempbel, Tom Henks...

neera 3a

WWW.HATHAYOGA.RS

banner hatayoga wide

Posetioci sajta

Broj posetilaca na sajtu: 124

Svi članci u rubrici