Emocionalna podrška

Studio za edukaciju i vrhunska dostignuća poklanja roditeljima četvoročasovni tretman baziran na tehnici emocionalne slobode svim zainteresovanim roditeljima, članovima Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka (NURDOR), čija deca se bore sa teškim bolestima.

Grupna terapija će se odvijati u centru “Zdraviji  Život” u Knez Mihailovoj br.10, 25. maja u 16h

Na čelu sa Jaminom Kovačev, internationalnim EFT trenerom profesionalne organizacije AAMET i energetskim psihologom, koja je u Studio za Edukaciju i Vrhunska Dostignuća prenela svoje višegodišnje iskustvo, kako praktičara tako i predavača, poklanjamo grupni tretman roditeljima obolele dece. Deca osećaju sve roditeljske  emocije, sve njihove strahove, osećaj krivice, tuge, bespomoćnosti, iako ništa nije izrečeno.  Zbog toga tokom četvoročasovnog grupnog tretmana pomažemo roditeljima u ublažavanju ovakvih  emocija, kako bi roditelji na taj način postali što bolja i zdravija podrška svom detetu u ovako teškim trenucima.

Svi smo svesni da emocionalne teškoće koje postaju svakodnevnica smanjuju prag tolerancije i slabe naš imuni sistem do stepena u kom sve teže pronalazimo načine da se izborimo sa osećanjima koje nosimo u sebi, istovremeno se boreći sa činjenicom da sebi ne smemo dozvoliti da pokleknemo. Na grupnom tretmanu prevashodno ćemo pomoći roditeljima da se bar delom olakšaju od svojih emotivnih opterećenja na ovom teškom putu.

Jasmina Kovačev, je u svom radu stekla značajno iskustvo u emocionalnoj podršci osoba obolelih od kancera o kojem će ove godine i govoriti na EFT kongresu na Zelandu, a tokom svog boravka u Srbiji želi da pokloni emocionalnu podršku oboleloj deci preko njihovih roditelja. Iako je pomoć indirektna, može imati velikog uticaja na decu u najpozitivnijem smislu.

Jačanjem roditelja osnažujemo i decu, a ujedno ulažemo i svoj maksimum da im put ka ozdravljenju bude što kraći i jednostavniji.

Više o samoj tehnici možete videti i na našoj web strani www.TehnikaEmocionalneSlobode.com

Za više informacija o besplatnom grupnom tretmanu, voditelju tretmana i postignutim rezultatima možete kontaktirati mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozivom na broj 063-16-678-77.


Nina Ostrogonac
Studio za Edukaciju i Vrunska Dostignuća
Novi Sad

 


Dodaj komentar
Napomena redakcije: komentare uvredljive za bilo koga i po bilo kom osnovu nećemo objavljivati.


Sigurnosni kod
Osveži


banner mpower yoga

Neera dijeta

Probali su je Bjonsi, Anđelina Džoli,
Gvinet Paltrou, Naomi Kempbel, Tom Henks...

neera 3a

WWW.HATHAYOGA.RS

banner hatayoga wide

Posetioci sajta

Broj posetilaca na sajtu: 161

Svi članci u rubrici