Homeopatske tribine

Udruženja ”Simillimum” iz Beograda i ”Haneman” iz Novog Sada organizuju besplatne tribine u aprilu sa ciljem da se javnost upozna sa primenom homeopatije.

Povodom godišnjice rođenja Samuela Hanemana, tradicionalno se obeležava Svetski dan homeopatije, pa je to prilika za razne manifestacije i tribine sa ciljem da se afirmiše ova vrsta medicinske terapije na prostoru Srbije. Centralna tema ove godine je ”Homeopatija za traume i katastrofe".  
U četvrtak 11. 04. 2013. godine u 19:00 sati, u prostorijama Studentskog kulturnog centra-SKC na Novom Beogradu (adresa Bulevar Zorana Đinđića 152a), održaće se druga tribina u ciklusu "Svetske nedelje homeopatije". Ulaz je slobodan.
Druga tribina će se održati u ponedeljak 15. 04. 2013. godine u 19:00 sati, u prostorijama udruženja "Simillimum" na Banovom brdu, (adresa Požeška 83a, II sprat). Ulaz je slobodan.

Drugi gradovi Srbije:
KRAGUJEVAC, dana 8. 4. 2013. u 18 sati (ponedeljak),  Gradska biblioteka, oko 30 mesta, pre toga će ići najava na lokalnoj televiziji, ulaz je slobodan.
PANČEVO, dana 11. 4. 2013. u 19 sati (četvrtak), Gradska biblioteka, do 70 mesta, ulaz je slobodan.
ČAČAK, dana 12. 04. 2013. u 18h (petak), Dom kulture, do 60 mesta, ulaz je slobodan.
Više detalja o ciljevima Svetskog dana homeopatije videti u pridodatom PDF dokumentu.


11 Dobrih razloga za korišćenje homeopatije:
1-    NEMA NEŽELJENIH EFEKATA
Specijalni proces pripreme rafinira homeopatska sredstva kako bi se uklonila sva toksična dejstva. Homeopatska sredstva mogu koristiti osobe svih starosnih doba, kao i trudnice.
2-    NEŽNA
Homeopatija deluje tako što stimuliše prirodni odbrambeni mehanizam u telu kako bi se ono samo izlečilo. Iako nežna, ova metoda daje moćne i dugotrajne rezultate.
3-    HOLISTIČKA
Homeopatija posmatra osobu u celini. često je samo jedno homeopatsko sredstvo dovoljno da odgovori na sve vaše tegobe.
4-    POTPUNA POSVEĆENOST
Kada jednom pronađete svog homeopatu, on je potpuno uključen u sve što je potrebno da zna o vama i kontinuirano prati vaš tok izlečenja.
5-    PREVENTIVNA
Jačanjem imunog sistema i celokupnog zdravlja, homeopatija poboljšava i otpornost organizma prema različitim bolestima i infekcijama.
6-    NE TESTIRA SE NA ŽIVOTINJAMA
Sva homeopatska sredstva testirana su na zdravim ljudima. Simptomi koje homeopatsko sredstvo izaziva kod zdrave osobe su upravo oni koje će to sredstvo da izleči kod obolele osobe.
7-    LAKO SE KONZUMIRA
Homeopatska sredstva mogu biti u vidu malih tableta/granula prijatnog ukusa koje se tope u ustima ili u tečnom obliku.
8-    AKTIVNO UČEŠĆE PACIJENTA
Homeopata će vam postaviti mnoga pitanja, ne samo vezana za trenutne simptome koje imate, već i za vašu reakciju na to promenjeno stanje, kao i opšta pitanja koja se tiču vašeg zdravlja i načina života.
9-    DRAGOCENA KAO PRVA POMOĆ
Homeopatska sredstva mogu se primenjivati na bilo kom mestu za tretman udaraca, manjih opekotina, uganuća, ujeda insekata, stomačnih tegoba i sl.
10-     MEDICINA BUDUĆNOSTI
Sa preko 3ooo homeopatskih sredstava i kontinuiranim dokazivanjem novih, Homeopatija je umetnost koja se stalno razvija.
11-     NAUKA
Skorašnja istraživanja u području elektromagnetnog polja, vode i nano-čestica pružaju objašnjenja o tome kako homeopatski submolekularni preparati rade.
 

Srodni članci (po ključnim rečima)

Klub "Živeti zdravije"... Klub ljubitelja holističkog pristupa zdravlju "Živeti zdravije", organizuje druženja koja uključuju kvalitetna predavanja i degustiranje zdravije hrane i pića. Predviđen je i muzički program. Druže...
fejsbuk utiče na poremećaje ishrane... Statistika izraelskih istraživača pokazala je da su tinejdžerke koje previše “vise” na fejsbuku znatno sklonije poremećajima u ishrani kao što su anoreksija i bulimija. Istraživači su utvrdili: što vi...
Hrana za budućnost... Dom omladine, u saradnji sa Centrom za promociju i edukaciju „Organska bašta“ započeo je sa serijalom besplatnih tribina o standardima u proizvodnji i preradi hrane, organskoj poljoprivredi i srodnim ...
Peršun - zeleni gladijator... Još su stari Egipćani koristili divlji peršun kao sredstvo za lečenje bolesti bubrega i mokraćnih puteva. Jer, plod i ulje deluju diuretično, pomažu u izlučivanju soli iz organizma. Takođe pomaže kod ...
Dobrobiti čia semenki... Čia semenke su veoma hranljiva namirnica koja se koristila u Latinskoj Americi hiljadama godina. Novija istraživanja ukazuju da one mogu doprineti kardiovaskularnom zdravlju, zato što povoljno ...

Dodaj komentar
Napomena redakcije: komentare uvredljive za bilo koga i po bilo kom osnovu nećemo objavljivati.banner mpower yoga

Neera dijeta

Probali su je Bjonsi, Anđelina Džoli,
Gvinet Paltrou, Naomi Kempbel, Tom Henks...

neera 3a

WWW.HATHAYOGA.RS

banner hatayoga wide

Posetioci sajta

Broj posetilaca na sajtu: 109

Svi članci u rubrici

Srodni članci (po ključnim rečima)

Klub "Živeti zdravije"

Detaljnije »