Italijanski vege-kuvar

Izuzetna promocija izuzetne knjige, u ponedeljak 24. 09. u 18h u holu Doma sindikata u Beogradu.

 

Udruženje Sloboda za životinje poziva sve ljubitelje zdravijeg načina života i ishrane na promociju jedne izuzetne knjige  “Kuvarska zvezda - Italijanski vegetarijanski”

Za ovu knjigu se ne može reći da je to samo dobar vegetarijanski kuvar - jer je ona izuzetna iz više razloga. Ceo sadržaj knjige je dat na srpskom i engleskom jeziku, odštampan je kvalitetnom štampom, u punom koloru. Ali, izuzetnost ove knjige pre svega se ogleda u kvalitetu recepata jednog iskusnog i vrhunskog italijanskog kuvara – Klaudija Panoca (Claudio Panozzo). Uz druženje sa njim naučićete osnove i prefinjenost italijanske kuhinje. Na početku - neodoljivi antipasti, zatim sveža domaća pasta sa izvrsnim sosovima, dalje punjeno, grilovano, pohovano, fritirano ili na drugi način pripremljeno povrće, i na kraju - kao kruna - odlični „dolce“ kao deserti. Italijanska kuhinja je internacionalno poznata i omiljena. I s pravom! Sastojci su uvek sveži i najboljeg kvaliteta, jednostavno kombinovani i začinjeni pravim zacinima. Povrće i voće, obogaćeni nudlama, pirinčom ili palentom, biće najčešće na jednostavan način pripremljeno i ne dugo kuvano, kako da bi vredni hranljivi sastojci, vitamini i minerali bili sacuvani…

I još jedna izuzetnost ove knjige!

Ovo je prva knjiga izdata u Srbiji koja daje mogućnost da se njen sadržaj prati i u video obliku i to na sajtu na internet adresi rs.zdrava-televizija.com i pomocu QR koda na vašim mobilnim telefonima-smartfonima ili preko I-poda. Na slikama recepata, na skoro svakoj drugoj strani Italijanskog vegetarijanskog kuvara, stoje QR kodovi. QR (skracenica za “quick response”) tehnologija vam omogućava da odmah posetite željenu web adresu, u jednom brzom i jednostavnom koraku, bez ikakvog pisanja ili prepisivanja web adrese. Tako, QR kodovi na pomenutim slikama vam omogućavaju da pomoću vašeg mobilnog telefona označene recepte istog trenutka gledate na Zdravoj televiziji. Na ovoj internet televiziji se nalazi celokupan serijal „Kuvarska zvezda - Italijanski vegetarijanski“ sinhronizovan ili titlovan na više jezika. Tako dobijete, tako reci, svog virtuelnog kuvara kao pomoć u vašoj kuhinji i imate celokupni uvid u način pripreme ovih izvrsnih mediteranskih jela, sa svim trikovima i detaljima koji daju posebnost ukusa i mirisa italijanske kuhinje. Ukoliko na vašem mobilnom nemate fabrički instaliran program za čitanje QR kodova, možete ga preuzeti na internet adresi www.reader.kaywa.com.


Želimo vam prijatno čitanje, gledanje emisija, radosno spremanje i ukusna italijanska vegetarijanska jela na vašem stolu! To je ujedno prava sloboda za životinje, jer životinje će biti zahvalne za svaku vašu odluku prelaska sa mesne na vegetarijansku ishranu! Tu zahvalnost osetićete svaki put kad postanete svesni da vaš obrok nije prouzrokovao bol ni patnju nijedne životinje već naprotiv – pomogao je životinjama, celokupnoj prirodi i vašem organizmu.

Nakon promocije prisutni posetioci će biti pozvani da potpišu Peticiju za Zeleni ponedeljak, za uvođenje vegetarijanskog jelovnika u decje vrtiće, škole, fakultete, studenstke menze, hotele i restorane i institucije u Srbiji. Nakon tribine svi posetioci će moći da uživaju u besplatnoj degustaciji izvrsnih vegetarijanskih specijaliteta.

Za više informacija o ovoj promociji pozovite nas na telefon:

Snezana Milovanovic , predsednica udruzenja 
Mob: 064/168-55-75


 

 


Dodaj komentar
Napomena redakcije: komentare uvredljive za bilo koga i po bilo kom osnovu nećemo objavljivati.


Sigurnosni kod
Osveži


banner mpower yoga

Neera dijeta

Probali su je Bjonsi, Anđelina Džoli,
Gvinet Paltrou, Naomi Kempbel, Tom Henks...

neera 3a

WWW.HATHAYOGA.RS

banner hatayoga wide

Posetioci sajta

Broj posetilaca na sajtu: 129

Svi članci u rubrici