Jesenja škola organskog baštovanstva

Ako želite da gajite zdrave plodove za sebe i svoju porodicu, jesen je pravo vreme da se upoznate sa organskom proizvodnjom, u školi koja počinje 23. oktobra na Voždovcu u Beogradu.

Nakon donošenja odluke da sami uzgajate povrće i voće u sopstvenoj bašti nameću se i brojna pitanja, između ostalih: da li je moja bašta odgovarajuća za to? Koristili smo veštačka đubriva i pesticide, šta sada?
Na sva ova i brojna druga pitanja vezana za bezbednost hrane  možete dobiti odgovore tokom višenedeljnog druženja u Školi organskog baštovanstva. Škola je autorski program obuke koju sprovodi  Snežana Ognjenović, dugogodišnji promoter organske poljoprivrede i instruktor organskog baštovanstva. Program koji traje 7. nedelja (utorkom i  četvrtkom 18.00 - 20.30) ima za cilj osposobljavanje polaznika za samostalno planiranje, uređenje i održavanje bašti i okućnica po ekološkim principima u cilju proizvodnje zdravstveno bezbedne hrane.
Tokom nastave polaznici će se upoznati sa tehnologijom gajenja osnovnim 30 vrsta povrća kao i onima ređe gajenim, zatim začina, voća, cveća... Najkompleksnije delove predstavljaju ishrana bilja i upoznavanje sa brojnim bolestima i štetočinama i načinima njihovog suzbijanja.
Edukacija se odvija u malim grupama (5 - 7 polaznika), a obukom je obuhvaćen veliki broj tema kao i praktična primena naučenog. Škola se sastoji od VII modula.
Ukoliko vas interesuje profesionalna proizvodnja, možete dobiti i savete oko izbora kultura i plasmana.
Početak: utorak  23. oktobar  2018. Završetak: 7. decembar  2018. Mesto održavanja: Beograd - Voždovac.

Detaljnije na www.organskabasta.rs
Informacije i prijave na imejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.


Dodaj komentar
Napomena redakcije: komentare uvredljive za bilo koga i po bilo kom osnovu nećemo objavljivati.


Sigurnosni kod
Osveži


banner mpower yoga

Neera dijeta

Probali su je Bjonsi, Anđelina Džoli,
Gvinet Paltrou, Naomi Kempbel, Tom Henks...

neera 3a

WWW.HATHAYOGA.RS

banner hatayoga wide

Posetioci sajta

Broj posetilaca na sajtu: 114

Svi članci u rubrici