Licenca za homeopate

Udruženje za unapređenje i širenje klasične homeopatije "Simillimum" iz Beograda i Srednja škola "Dositej Obradović" iz Novog Sada, po drugi put zaredom organizuju upis vanrednih učenika u području rada ”zdravstvo i socijalna zaštita”, a na smeru ”medicinska sestra – tehničar”.

 


Svi zainteresovani kandidati koji su članovi Simillimuma" kao i njihovi prijatelji i poznanici koji se bave homeopatijom i drugim alternativnim (nekonvencionanim treadicionalnim) metodama lečenja, a nemaju neko od medicinskih zvanja propisana od strane Ministarstva zdravlja Republike Srbije, mogu se upisati u Srednju medicinsku školu "Dositej Obradović" kao vanredni učenici.

Nastavni kadar i rukovodstvo škole svojim višegodišnjim iskustvom u oblasti obrazovanja su garant da će proces prekvalifikacije, dokvalifikacije i školovanja biti prilagodjen potrebama  vanrednih učenika. Dokaz našeg dobrog rada su rezultati koju smo postigli sa generacijom koja je upisana u školskoj 2010/2011 godini.
 
Vanredno školovanje tj. prekvalifikacija će se odvijati u skladu sa sadržajima nastavnih planova i programa koji propisuje Ministarstvo prosvete i sporta Republike Srbije, a dinamika i tok realizacije je u nadležnosti škole. Svi poslovi sa prekvalifikacije sa četvrtog ili trećeg stepena završene neke druge škole mogu se okončati u jednoj školskoj godini.

Potrebna dokumentacija za upis je:
1.    Overena fotokopija dokumenata o prethodno završenoj školi (osnovnoj, srednjoj, višoj i visokoj stručnoj spremi - šta ko ima završeno)
2.    Neoverena fotokopija izvoda iz matične knjige rodjenih
3.    Neoverena fotokopija lične karte (kod elektronske lične karte odštampati podatke)
Navedena dokumenta zainteresovani kandidati šalju na adresu srednje škole uz naznaku da se upisuju preko  "Simillimuma" . To je važno napomenuti jer  "Simillimum" i Srednja škola "Dositej Obradović" iz Novog Sada imaju strateški  ugovor  o saradnji kojim  učenici upisani posredstvom "Simillimuma" ostvaruju brojne povoljnosti i to:
1.    Nižu cenu školovanja
2.    Plaćanje u onoliko rata koliko je potrebno učeniku
3.    Nižu cenu ispita
4.    Obezbeđenu konsultativnu i pripremnu nastavu u prostoru "Simillimuma"  u Beogradu
5.    Obezbeđenu dostavu neophodne literature – udžbenika
6.    Druge povoljnosti koje vanredni učenik ugovori sa rukovodstvom škole.

Po okončanju procesa prekvalifikacije-dokvalifikacije i školovanja vanredni učenik stiče zvanje medicinska sestra-tehničar i time OSTVARUJE ZAKONSKU MOGUĆNOST DA SE BAVI HOMEOPATIJOM ILI NEKIM DRUGIM OBLIKOM ALTERNATIVNOG LEČENJA.


Adresa škole je:
Srednja škola "Dositej Obradović"
Suvoborska 6
21000 Novi Sad
Telefoni: 021/6397677; 021/6545811; 064/1410312
 
S poštovanjem,
D.Sc. Vladimir Holodkov      
Menadžer za edukaciju pri "Simillimumu"
 

 


Dodaj komentar
Napomena redakcije: komentare uvredljive za bilo koga i po bilo kom osnovu nećemo objavljivati.


Sigurnosni kod
Osveži


banner mpower yoga

Neera dijeta

Probali su je Bjonsi, Anđelina Džoli,
Gvinet Paltrou, Naomi Kempbel, Tom Henks...

neera 3a

WWW.HATHAYOGA.RS

banner hatayoga wide

Posetioci sajta

Broj posetilaca na sajtu: 123

Svi članci u rubrici