Merenje vitamina i minerala u organizmu

U petak, 10. februara od 13-17 sati, i u ponedeljak 27. februara od 10-14 sati u prodavnici zdrave hrane Hema Kheya Neye u Beogradu zainteresovani mogu da besplatno provere status minerala i vitamina u organizmu aparatom AMQUAT L29+.

Pomoću elektronskog aparata koji radi na principu biorezonantnog biofidbeka, možete dobiti procenu statusa vitamina i minerala u vašem organizmu. Merenje se vrši elektromagnetskim talasima, takozvanim kvantnim aparatom, čiji signal dopire do nivoa ćelija u vašem organizmu i prikazuje merenja. Aparat za automatsku magnetno kvantnu analizu tela - AMQAT, uređaj najnovije generacije za kratko vreme, neinvazivnom metodom pregleda, potpuno prijatnom za osobu koja se testira, daje iscrpnu informaciju o stanju organizma i preporuke vezane za korekciju ishrane. Koristeći kvаntnu medicinu kаo teorijsku osnovu, aparat primenjuje nаprednu elektronsku opremu zа prikupljаnje slаbog mаgnetnog polja ljudskih ćelijа zа nаučne аnаlize, čijom аnаlizom se mogu dobiti određene informacije o stanju zdravlja testirаnog lica i pružiti dalje stаndаrdne preventivne preporuke.

Organizator pregleda je kompanija Terranova, proizvođač linije prirodnih dodataka ishrani pod nazivom Magnifood.
Merenje AMQUAT L29+ aparatom je besplatno. Mesto održavanja Hema Kheya Neye , Hilandarska 24, Beograd, tel. 011-334-5322


Napomena: ova analiza predstavlja samo jedan vid zdravstvene informacije i ne može biti zamena za lekarski pregled.


Dodaj komentar
Napomena redakcije: komentare uvredljive za bilo koga i po bilo kom osnovu nećemo objavljivati.


Sigurnosni kod
Osveži


banner mpower yoga

Neera dijeta

Probali su je Bjonsi, Anđelina Džoli,
Gvinet Paltrou, Naomi Kempbel, Tom Henks...

neera 3a

WWW.HATHAYOGA.RS

banner hatayoga wide

Posetioci sajta

Broj posetilaca na sajtu: 109

Svi članci u rubrici