Prevazilaženje straha

25. maja 2011 Studio za Edukaciju i Vrhunska Dostignuća je organizovao besplatan četvoročasovni grupni tretman za roditelje, članove NURDOR-a (udruženja za roditelje sa decom sa teškim i retkim bolestima), a u cilju otklanjanja negativnih emocija koje su sastavni deo ove teške borbe koju prolaze sa svojom decom tokom lečenja.

 


Na čelu sa Jaminom Kovačev, internationalnim EFT trenerom i energetskim psihologom, a zajedno sa prisutnim roditeljima, identifikovane su najučestalije emocije sa kojima se i danas, nekoliko godina nakon izlečenja dece, roditelji i dalje suočavaju i bore, kao što su:

- Strah od posledica koje nosi terapija (prosecna subjektivna ocena 6/10); 
- Strah od socijalizacije dece nakon izlečenja (prosečna subjektivna ocena 5/10);
- Bes na društvo (prosečna subjektivna ocena 10/10);
- Nemoć jer ne mogu pomoći svojoj deci (prosečna subjektivna ocena:10/10)
- Tuga što dete prolazi kroz sve to (prosečna subjektivna ocena 20/10)
- Mržnja prema bolesti (prosečna subjektivna ocena 10/10)

Zahvaljući upornornosti voditelja programa, ali i spremnosti grupe da se emotivno poveže sa događajima koji su ih prouzrokovali, svedene su sve subjektivne ocene na nulu i roditelji su se rastali sa osećanjem olakšanja i sa ciljem da i dalje rade na svojoj emotivnoj stabilnosti, jer samo tako ce imati dovoljno snage da podrže svoje dete u ovoj borbi, ostanu zdravi i da se posvete unapređenju NURDOR-a i kroz rad pomognu i drugim roditeljima koji prolaze kroz iste ili sične tegobe.

“Ovo je bilo jako korisno, jer sam raščlanila svoja pobrkana osećanja i definisala ih, a onda uz vašu pomoć uspela i da ih se oslobodim. Mislim da bi pomoglo roditeljima čija se deca sada leče”, kaže M.Z. (Manojlović Zorica)

“Najviše bi pomoglo roditeljima koji su trenutno u situaciji da leče svoje dete. I to tek danas mogu da prepoznam”, M.R (Maleša Radovan).

“ Za ova 4 sata sam se oslobodila mnogih negativnih osećanja koje sam dugi niz godina nosila sa sobom.” (Branisalava Perov)


Za više informacija o protekloj besplatnoj grupnoj terapiji, voditelju tretmana i postignutim rezultatima molim Vas da nas kontaktirate na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozivom na broj 063.16.678.77.

Nina Ostrogonac
Studio za Edukaciju i Vrunska Dostignuća
Novi Sad


Naredni seminari Jasmine Kovačev:
Edukacije u Beogradu tokom juna meseca, koje vodi Studio za edukaciju i vrhunska dostignuca  sa Jasminom Kovačev kao nosiocem treninga
Svesno roditeljovanje 4-5 jun
Probudite prodajnog genija u sebi 7-8 juna
EFT (Tehnika Emocionalne Slobode) : nivo jedan 18-19 juna, nivo dva 20-21 juna, grupni tretman 23 juna
Holistički pristup zdravlju 25-26 juna

 

dodatne informacije na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.


Dodaj komentar
Napomena redakcije: komentare uvredljive za bilo koga i po bilo kom osnovu nećemo objavljivati.


Sigurnosni kod
Osveži


banner mpower yoga

Neera dijeta

Probali su je Bjonsi, Anđelina Džoli,
Gvinet Paltrou, Naomi Kempbel, Tom Henks...

neera 3a

WWW.HATHAYOGA.RS

banner hatayoga wide

Posetioci sajta

Broj posetilaca na sajtu: 108

Svi članci u rubrici