Razumem te

U Beogradu je otpočeo sa radom Centar za razumevanje i komunikaciju “Razumem te.” Svima koji to žele, ovaj centar pruža mogućnost da potpuno besplatno pozovu kol centar i obave razgovor sa sagovornicima, koji će im ponuditi, u skladu sa svojim znanjem, savete i rešenja za probleme koji ih muče.

Broj telefona za besplatni razgovor je 064 54 23 518, radnim danima od 11 do 14 h i od 20 do 23 h.
 

Osnivanje ovog centra vođeno je saznanjem da je malo ljudi danas zadovoljno svojim životima. Ubrzani tempo življenja, narušene moralne vrednosti, finansijske poteškoće, nesigurnost i neizvesnost, sve češće krize u porodici, otuđenje, emocionalna neostvarenost i nasilje – hteli mi to da priznamo ili ne – postali su deo naše svakodnevice. Kada smo lično upleteni u neki problem, često nam je veoma teško da isplivamo iz njega, i što se više uplićemo, sve nam je teže da izađmo nakraj sa teškoćama i raznim manjim ili većim problemima.
 

Nije sramota potražiti pomoć. Često nam je zaista dragocen neko stručan da nas čuje i razume naš problem, da ga analizira, razloži, sagleda iz drugačijih uglova, potraži zajedno sa nama nova rešenja i pomogne nam da ga zaista i rešimo.
 

Zaposleni u Centru su stručna lica koja poseduju obuku iz različitih pravaca i tehnika samo razvoja (kliring) i životnog razvoja (lajf koučing).
 

Opširnije na veb sajtu www.razumemte.rs
 


Dodaj komentar
Napomena redakcije: komentare uvredljive za bilo koga i po bilo kom osnovu nećemo objavljivati.


Sigurnosni kod
Osveži


banner mpower yoga

Neera dijeta

Probali su je Bjonsi, Anđelina Džoli,
Gvinet Paltrou, Naomi Kempbel, Tom Henks...

neera 3a

WWW.HATHAYOGA.RS

banner hatayoga wide

Posetioci sajta

Broj posetilaca na sajtu: 142

Svi članci u rubrici