Vodič kroz tropsko voće

tropskovocePromocija knjige Marine Grubić "Vodič kroz tropsko voće", koju je objavila izdavačka kuća “Neopress”, održana je u Beogradu 19. maja.

Promocija je održana u prostoru In Centar, Cara Lazara 5-7, Beograd. Svet tropskog voća je krajnje raznovrstan i zanimljiv! Posetioci su mogli da se ukratko upoznaju sa raznim neobičnim tropskim voćkama, a u knjizi je navedeno preko 40, uz vodič koji vam pruža podatke o njihovim naučnim nazivima, opisima izgleda i ukusa, poreklu i zanimljivostima i intresantnim podacima, sve uz profesionalne slike voća.
Bilo da ste već poznavalac tropskog voća i voleli biste da imate lepu kolekciju njihovih opisa i slika, ili ste tek počeli sa otkrivanjem tropskog voća i potreban vam je vodič, knjiga "Vodič kroz tropsko voće" pružiće vam željene informacije! Svo voće koje je opisano u ovoj knjizi podeljeno je u grupe prema njihovim sličnostima, a zatim su objašnjene razlike između sličnih voćnih vrsta, kako bi vi lakše upamtili razlike između različitih, a sličnih vrsta.

Knjiga se može naručiti od autora, ili od izdavača

www.neopresspublishing.com, +381 60 553 53 17


Dodaj komentar
Napomena redakcije: komentare uvredljive za bilo koga i po bilo kom osnovu nećemo objavljivati.


Sigurnosni kod
Osveži


banner mpower yoga

Neera dijeta

Probali su je Bjonsi, Anđelina Džoli,
Gvinet Paltrou, Naomi Kempbel, Tom Henks...

neera 3a

WWW.HATHAYOGA.RS

banner hatayoga wide

Posetioci sajta

Broj posetilaca na sajtu: 107

Svi članci u rubrici