Elektromagnetno polje

Da li je moguće da se ne samo utvrdi prisustvo kanceroznih ćelija u telu mnogo pre nego što se razviju u tumore, nego i da se taj tok izmeni i da se spreči razvoj raka? 

 

To se možda može učiniti izmenom električnog napona ćelijskih opni, pokazuje jedno novo istraživanje, objavljeno u časopisu Disease Models and Mechanisms. Ono je utvrdilo da elektromagnetno polje koje stvaraju ćelije i telesna tkiva sadrži ključ da se izmeni, pa čak možda i zaustavi rast malignih tumora.
Biolozi sa Tafts univerziteta su nedavno došli do fascinantnog otkrića. Oni su ispitali kako električni napon koji se šalje kroz membrane ćelija deluje baš na kancerozne ćelije. Izgleda da bioelektrični signali koji se proizvode u telu imaju direktan uticaj na to da li će kancerozne ćelije dobiti priliku da rastu i množe se, a izmena zih signala može da znači život ili smrt ćelija raka. Pored toga, i same ćelije raka imaju jedinstvenu bioelekričnu signaturu koja se takođe može izmeniti.
 “Ono što je novo je sledeće: utvrdili smo bioelektričnu osnovu za rano otkrivanje raka”, objašnjava Bruk Černet, jedan od autora studije. Ukratko, Čeret i njen tim su podrobnije razjasnili kako deluju bioelektrični signali i kako oni regulišu rast i proliferaciju ćelija, i benignih i malignih.
Prethodna istraživanja obavljena na Tafts univerzitetu su već utvrdila da delovanjem putem bioelektričnih signala može da utiče na način na koji se ćelije ponašaju, pa čak i na njihov oblik, utičući da brzinu širenja, migraciju, fizički oblik in vivo (u živim organizmima) i na to koliko su u stanju da efikasno popravljaju organe i dodatke. Sada su naučnici otkrili više o tome kako ti isti signali utiču na ćelije raka; kada je i zdravom, snažnom stanju, telo je načinjeno da ih prirodno ublažuje, ali, da se taj mehanizam može poremetiti usled raznih faktora.

Nakon što su ubrizgali embrionima žabe materijal ribonukleinske kiseline koji je indukovao rast izraslina sličnih tumorima, istraživači sa Tafta su potom primetili da mesta tumora imaju “posebnu depolarizovanu voltažu membrane” koja se razlikovala od okolnih tkiva. A nakon daljeg istraživanja, otkriveno je da je promena te polarizacije efikasno suzbila abnormalan rast ćelija. To znači da bi jednostavna promena bioelektričnog koda i kanceroznih i nekanceroznih ćelija mogla da ih efikasno iskoreni pre nego što one izazovu oštećenja.
”Pretpostavili smo da se pojava tumora indukovanih onkogenim faktorima može inhibirati promenom napona membrane, i bili smo u pravu”, dodao je dr Majkle Levin, prof. biologije i i direktor Centra za regenerativnu i razvojnu biologiju, koautor ove studije. “Pokazali smo da električni signali kazuju ćelijama šta da rade. Promena napona nije samo puki znak raka. Ona kontroliše i određuje da li će se rak pojaviti ili ne”.

NAPOMENA:
Nažalost, istraživači Tafts Univerziteta izgleda nisu znali da su dr Rejmond Rajf još oko 1950. godine, kao i dr sci. Hulda Ruger-Klark oko 1990. ne samo došli do sličnih otkrića, već su ih i primenili u praksi. Klarkova je konstruisala generatore frekvencija koji praktično mogu da eliminišu patogene mikroorganizme upravo po principu koji je otkriven u ovom istraživanju, a dr Rajf je takođe konstruisao generatore frekvencija/zračenja, koji deluju na maligne ćelije na način sličan onom o kojem govore istraživači Tafts univerziteta. Oba izuma su, po svemu sudeći, bila delotvorna u praksi. I opet nažalost, njihova otkrića su naišla na žestok otpor tzv. “oficijelne” medicine, tako da su u potpunosti gurnuta u stranu. Srećom, sada kako istraživači ponovo otkrivaju nešto što je, izgleda, već bilo otkriveno….

NA SLICI:

 

Dr Rejmond Rojal Rajf sa jednim od svojih generatora

Izvori:
http://www.eurekalert.org/pub_releases/2013-02/tu-bsc013113.php
http://www.frequencyrising.com/royalrife.htm
http://www.frequencyrising.com/hulda-clark-zapper.htm
 


Dodaj komentar
Napomena redakcije: komentare uvredljive za bilo koga i po bilo kom osnovu nećemo objavljivati.


Sigurnosni kod
Osveži


banner mpower yoga

Neera dijeta

Probali su je Bjonsi, Anđelina Džoli,
Gvinet Paltrou, Naomi Kempbel, Tom Henks...

neera 3a

WWW.HATHAYOGA.RS

banner hatayoga wide

Posetioci sajta

Broj posetilaca na sajtu: 140

Svi članci u rubrici