Vekovima je post, u gotovo svim religijama, bio korišćen radi religioznog i duhovnog pročišćenja. A u novije vreme, i u prirodnoj i u zvaničnoj medicini, post se koristi za rešavanje određenih zdravstvenih problema i poboljšanje opšteg zdravlja.

promocija rodaU subotu i nedelju, 22. i 23. avgusta u megamarketu „Roda“ u Novom Sadu održaće se Beyondova prezentacija/promocija visokokvalitetne organske kafe „limu“ i organskog šećera od šećerne trske. Na privremenom štandu Beyonda koji će biti postavljen u prodajnom objektu „Roda“ pored police sa Beyondovim proizvodima, kupci će moći da dobiju detaljnije informacije o organskoj kafi, prvoj u širokoj prodaji na našem tržištu, kao i o organskom smeđem šećeru koji je prisutan u prodaji nešto duže vreme, a moći će da se raspitaju i o drugim „Beyondovim“ prozvodima ili o programu organske hrane uopšte.

Svaki posetilac koji kupi „Beyondove“ proizvode u vrednosti 650 din. i više dobija na poklon brendiranu vatrostalnu šoljicu za kafu ili čaj, kao i najnoviji broj našeg časopisa Zdrava hrana.

Adresa megamarketa roda u Novom Sadu je Temerinski put 50, a promocija će se tokom oba dana održati u vremenu od 10 do 16 časova.

proizvodi na akcijiYou can order online the following products on discount:

Organic Energy mix, Brain mix, Protein mix Inca berries, Brami bacopa, Ashwaganda, Lucuma, Guarana
Organic Peas Protein graška, Rice protin, Purpurni kukuruz, Acai berries, Baobab

Raw cold pressed sunflower seed oil, pumpkin seed oil,Bundevino sirovo hladno presovano ulje, suncokretovo sirovo hladno presovano ulje

Natural SOL cosmetics

Potkategorije


banner mpower yoga

Neera dijeta

Probali su je Bjonsi, Anđelina Džoli,
Gvinet Paltrou, Naomi Kempbel, Tom Henks...

neera 3a

WWW.HATHAYOGA.RS

banner hatayoga wide

Posetioci sajta

Broj posetilaca na sajtu: 108