Neera korak po korak

Pošto smo od čitalaca našeg sajta primili dosta pitanja da podrobnije objasnimo delovanje i sprovođenje Neera dijete za mršavljanje i detoksikaciju, odlučili smo da u nekoliko nastavaka u celini objavimo na sajtu brošuru dr K. A. Bejera, koji je ovu dijetu uveo u praksu i učinio je svetski popularnom.

 

Dr K. A. Bejer:

Neera dijeta za mršavljenje i detoksikaciju
Potpuno prirodna, na bazi sirupa drveta i limuna

Uvod
Želeo bih da vas upoznam sa jednom dijetom koja je u ovoj zemlji još uvek nepoznata. Ovaj jednostavna, jeftin i efikasan metod razvijao je u proteklih pedeset godina iskusni lekar prirodnim metodama sa Havaja, g. Stenli Barou.
Mi ćemo na Neera dijetu gledati prevashodno kao na način za mršavljenje. Stenli Barou, međutim, koristi ovu dijetu kao deo prakse lečenja za koju tvrdi da je brža i efikasnija od većine drugih metoda. Detaljnije informacije koje o ovoj dijeti govore kao o prirodnom leku mogu se naći u njegovoj knjizi “Lečenje za Doba Prosvetljenosti” (Healing for the Age of Enlightment), zajedno sa opisom terapije bojama i refleksne masaže zvane vitafleks.
Sama Neera dijeta je idealna za mršavljenje i pročišćenje tela. Primili smo na stotine pisama koja hvale ovu dijetu, od kojih su neka navedena u ovoj brošuri (poglavlje 8). Ali, jedini način da utvrdite šta ona može da učini za vas je da je isprobate. Videćete, kao što su i mnogi drugi, značajno poboljšanje vaše linije kombinovano sa primetnim osećajem zdravlja. Ova dijeta ne samo da otklanja suvišnu težinu, već takođe podmlađuje i okrepljuje čitav unutrašnji sistem.

Tipične kritike
Kao i svakoj dijeti, i ovoj ne nedostaju kritičari. Oni citiraju teorije govoreći da nedostaju aminokiseline, a da limunov sok nije dobar za organe za varenje. Sledi tipičan primer. Jedna dobro poznata instruktorka joge u Cirihu naručila je nekoliko primeraka ove brošure na preporuku jednog svog učenika. Ubrzo potom dobio sam pismo u kome se kaže da ona nije mogla da se složi sa sadržajem brošure i da želi da ih vrati. Pošto sam sa njom razgovarao telefonom, odlučila je da isproba ovu dijetu. Nakon dve nedelje, ne samo da je želela da zadrži brošure, već je naručila još za svoje učenike. “Ne mogu da verujem”, rekla je ona, “ali ova dijeta čini čuda”.

Uspešnost dijete
Uspešnost Neera dijete može se videti iz njene česte upotrebe od strane lekara i alternativnih lekara. Zapažanja profesionalaca mogu se naći u poglavlju 7, i to su korisni saveti za one koji ovu dijetu probaju po prvi put.
Neera dijeta je takođe dobra za kosu. Švajcarski Institut za kosu koristi Neera kao deo svog tretmana. “Otpadni proizvodi se deponuju u ćelijama na površini tela, što uključuje i kosu”; keže šef ovog instituta. “Za zdravu kosu, pročišćenje tela je apsolutno neophodno, a ništa bolje ne služi toj svrsi od Neera dijete.”
Posle tako pozitivnih reakcija mogu samo da ponovim - probajte ovu dijetu samo deset dana i bićete zapanjeni blagotvornim uticajem koji ona ima na vaše zdravlje, a naravno, i na vašu liniju!


2
Smršajte 5 do 10 kg za 10 dana

Obična fraza?

Možda ćete se zapitati: “Da li je to moguće? Ako jeste, da li je to zdrav način da se smrša? Da to nije samo prazno obećanje, obična fraza, ili je zaista moguće da se toliko smrša?”
Zaista je pet do deset kilograma prilična težina da se izgubi za samo deset dana. Još više zapanjuje da se najveći broj korisnika ove dijete veoma malo ili uopšte ne ugoji kad se dijeta završi. U testovima koje smo sproveli, sedamdeset posto onih koji su upražnjavali ovu dijetu tačno ovako kako je opisana u ovoj brošuri, izgubili su između pet i deset kilograma, dok je najveći broj od ostalih trideset posto izgubio od dva i po do pet kilograma. Telo ponovo uspostavlja prirodnu ravnotežu elemenata, ne dozvoljavajući da se stvori ni višak ni manjak težine.

Mast se topi...
Činjenica da čovek zadrži istu težinu i posle dijete dokazuje da se gubitak težine sastoji ne samo od gubitka vode, već takođe i od gubitka masti. “Tokom dijete mast se bukvalno topi...”, piše Stenli Barou. Oni koji probaju ovu dijetu primetiće kako se to dešava, na svom sopstvenom telu.
Ova dijeta za mršavljenje apsolutno je neškodljiva za telo. Gubitak težine je naprosto deo pročišćenja čitavog organizma, odstranjivanja suvišnih masti i ostalih otpadnih materija. Zato tu dolazi ne samo do poboljšanja linije, već i kvaliteta kože i kose, povećanja efikasnosti sistema za varenje i brzine oporavka od bolesti. Pored toga, ovo pročišćenje ima pozitivan uticaj na psihičko zdravlje.

Isprobajte dijetu praktično
Praktični test otkriva mnogo više nego hiljade teorija, a široki uspeh ove dijete u Švajcarskoj, Nemačkoj, Austriji, Francuskoj, Americi, Tajlandu, Španiji, Sloveniji to i dokazuje. Stručnjaci za ishranu su uzalud pokušavali da mi dokažu da nije moguće da se toliko smrša za samo deset dana. Sve što im kažem je sledeće: ja poštujem vaše teorije, ali probajte ovu dijetu sami i vidite šta može da učini za vas. Video sam da su se mnogi vatreni protivnici ove dijete pretvorili u njene vatrene pobornike.
Sledeće poglavlje sadrži korisne informacije o prirodnom sirupu drveta koji se koristi za ovu dijetu.

Dr K. A. Bejer
(2. deo pogledajte ovde)

 

Proizvodi u vezi sa člankom

Neera Dijeta

Neera je specijalan, potpuno prirodan i jednostavan program za pročišćenje tela od toksina, za skidanje viška kilograma, za podmlađivanje i usporavanje procesa starenja… Uz svaku limenku Neera sirupa dobijate brošuru sa detaljnim uputstvima za sprovođenje Neera programa za mršavljenje i detoksikaciju.

 

Srodni članci (po ključnim rečima)

Smuti sa čia semenkama... Smuti sa čia semenkama, bobičastim voćem i sokom od nara sadrži obilje kvalitetnih biljnih proteina, antiinflamatornih omega 3 masnih kiselina i antioksidanasa. Osim toga, ovaj smuti je bogat i vit...
Besplatni mesečnik Zdrava hrana... Novi besplatni časopis "Zdrava hrana", u broju 65, donosi: recepte za osvežavajući džem od crvenog luka, blitvu sa prelivom od avokada... - Koje su mane hrono ishrane - Šta se dešava kad prestanet...
Pastirska pita na vege-način... Sarma, punjene paprike, ćevapi, pljeskavice... Da li vegetarijanci moraju da se odreknu svih ovih tradicionalnih jela ili je to samo jedna od predrasuda vezanih za ovaj način ishrane? Sva ona se mogu ...
Dijeta - ali postepena... Ako želite da smršate, nije neophodno, a nije ni preporučljivo da držite rigorozne dijete. Dovoljno će biti da pređete na neki oblik uravnoteženije ishrane. Gojaznost nije bolest, ali jeste faktor ...
Stranica u pripremi... Stranica u pripremi...

Dodaj komentar
Napomena redakcije: komentare uvredljive za bilo koga i po bilo kom osnovu nećemo objavljivati.


Sigurnosni kod
Osveži


banner mpower yoga


 • Kompletna uputstva za Neera dijetu (3)

  • Slavica 04.03.2019 08:35
   Devojčice ovog uzrasta su još u fazi rasta i razvoja i nije preporučljivo da ...
    
  • Daca 02.03.2019 10:29
   Interesuje me da li mogu devojčice od 15 - 16 god da koriste Neera dijetu. Hvala
 • Moje iskustvo neera dijete

  • Sara Kuzmanović 29.06.2018 10:36
   Kao korisnik Neera sirupa imam višegodišnja iskustva i pozitivna su. Napomenuću da ...
 • Neera korak po korak (2)

  • Dragan Vasiljević 18.09.2018 11:17
   Danas sam krenuo po treći put da primenjujem čudotvornu neeru. Moje iskustvo je da ...
 • Čišćenje organizma

  • Miodrag Marković 17.03.2018 10:57
   Moje iskustvo sa Neera sirupom je fenomenalno. Upravo danas sam kupio sirup po ...
 • redakcija
  redakcija
  30 ( +12 )
 • Slavica M
  Slavica M
  23 ( +11 )
 • bojana
  bojana
  19 ( +35 )
 • Slavica M
  Slavica M
  16 ( +10 )
 • alexandra
  alexandra
  13 ( +30 )

Neera dijeta

Probali su je Bjonsi, Anđelina Džoli,
Gvinet Paltrou, Naomi Kempbel, Tom Henks...

neera 3a

WWW.HATHAYOGA.RS

banner hatayoga wide

Posetioci sajta

Broj posetilaca na sajtu: 80

Srodni članci (po ključnim rečima)

Smuti sa čia semenkama

Detaljnije »