Recept - Eliminacija toksina

Dobra eliminacija je veoma važan deo pročišćenja pomoću Neera programa. Svi toksini i otpadne materije mogu da se trajno izbace iz tela tokom dijete sa ciljem da se ne nagomilaju ponovo na nekom drugom mestu. Tokom pročišćenja je normalno da se češće mokri, pa je zato bitno da se piju veće količine tečnosti. Tokom dijete vi iznutra ispirate vaše telo, pa se najveći broj toksina izbacuje na ovaj način. Sa jedne strane, veliki deo toksina se izbaci putem jetre u creva, a sa druge strane, aktivnost organa za varenje je smanjena usled toga što ne unosite čvrstu hranu. Da bi se pročišćenje potpuno obavilo, mora da se aktivira i probavni sistem.

U tom cilju, uveče pre spavanja treba da se pije po jedna čaša laksativnog čaja. Pomoću toga se oslobađaju naslage otpadnih materija i narednog jutra treba da se ponovo napijete laksativnog čaja da biste podstakli pokrete creva, tj. izbacivanje iz organizma.

U originalnoj verziji limunove dijete, njen osnivač Stenli Barouz je preporučivao da se ujutru umesto laksativa pije voda sa morskom solju. To možda nije baš ukusan napitak, ali je veoma moćan metod za pročišćenje koji preporučujemo da probate bar jednom tokom dijete. To je jedna potpuna klizma koja će pročistiti ceo digestivni trakt.

Ona se priprema jednostavno: na litar tople vode se stave dve kafene kašičice prirodne morske soli. Veoma je važno da to bude prava morska so, a ne so koja se koristi za svakodnevno kuvanje. Taj litar vode treba da se popije čim ustanete iz kreveta, a ispijanje tečnosti ne treba da traje duže od 5 minuta. Posle oko pola sata do sat, telo će imati potrebu da izbaci otpadne materije koje su se oslobodile preko noći.

Ovo može da se učini i tokom nekog drugog perioda u danu koji vam odgovara, pošto su tokom Neera programa vaša creva stalno prazna, a to je važan uslov da se obavi ova klizma.

Napomena: ne preterujte sa laksativima!

Ne preporučujemo da se koriste laksativi za smanjenje težine. Neki ljudi se varaju misleći da će im upotreba laksativa i diuretika (sredstava za pojačano mokrenje) pomoći u smanjenju kilaže. To je apsolutno pogrešno, a takođe i veoma opasno. Taj metod se najčešće koristi za postizanje brzih efekata, ali pri tome samo gubite dragocenu vodu iz svoga tela, a voda je najvažniji medijum za izbacivanje štetnih materija. Mi preporučujemo da se pije bar jedna čaša laksativnog čaja dnevno tokom pročišćenja, a još bolje dve, sa ciljem da se stimuliše rad creva i izbacivanje toksina.
 

Proizvodi u vezi sa člankom

Neera dijeta

Neera je specijalan, potpuno prirodan i jednostavan program za pročišćenje tela od toksina, za skidanje viška kilograma, za podmlađivanje i usporavanje procesa starenja… Uz svaku limenku Neera sirupa dobijate brošuru sa detaljnim uputstvima za sprovođenje Neera programa za mršavljenje i detoksikaciju.

Dodaj komentar
Napomena redakcije: komentare uvredljive za bilo koga i po bilo kom osnovu nećemo objavljivati.


Sigurnosni kod
Osveži


banner mpower yoga


 • Kompletna uputstva za Neera dijetu (3)

  • Slavica 04.03.2019 08:35
   Devojčice ovog uzrasta su još u fazi rasta i razvoja i nije preporučljivo da ...
    
  • Daca 02.03.2019 10:29
   Interesuje me da li mogu devojčice od 15 - 16 god da koriste Neera dijetu. Hvala
 • Moje iskustvo neera dijete

  • Sara Kuzmanović 29.06.2018 10:36
   Kao korisnik Neera sirupa imam višegodišnja iskustva i pozitivna su. Napomenuću da ...
 • Neera korak po korak (2)

  • Dragan Vasiljević 18.09.2018 11:17
   Danas sam krenuo po treći put da primenjujem čudotvornu neeru. Moje iskustvo je da ...
 • Čišćenje organizma

  • Miodrag Marković 17.03.2018 10:57
   Moje iskustvo sa Neera sirupom je fenomenalno. Upravo danas sam kupio sirup po ...
 • redakcija
  redakcija
  30 ( +12 )
 • Slavica M
  Slavica M
  23 ( +11 )
 • bojana
  bojana
  19 ( +34 )
 • Slavica M
  Slavica M
  16 ( +10 )
 • alexandra
  alexandra
  13 ( +30 )

Neera dijeta

Probali su je Bjonsi, Anđelina Džoli,
Gvinet Paltrou, Naomi Kempbel, Tom Henks...

neera 3a

WWW.HATHAYOGA.RS

banner hatayoga wide

Posetioci sajta

Broj posetilaca na sajtu: 168