Ne puštaj svoju kost

Da li ste ikada videli psa koji drži kost? Bez obzira koliko uporno pokušavate da izvučete tu kost iz njegovih usta, pas je neće pustiti. Biti kao pas koji ne pušta svoju kost znači biti neko ko želi da postigne tačno određen rezultat i ne odustaje.

 

Životni snovi nisu uvek očigledni. Ako mislite da će vam neko servirati predivan san, lepo upakovan i obmotan ukrasnom trakom, razmislite ponovo. Morate da budete spremni da pomoću svog njuha pronađete taj san, baš kao što to čine psi. Oni kopaju na mnogim mestima sve dok ne pronađu blago koje traže. Vaši ciljevi i želje mogu da budu negde izvan vašeg dohvata (skriveni, ili još neotkriveni) ili unutra, u vašem srcu, i da samo čekaju da ih otkrijete. Vaša kost će se, kada dođe pravo vreme, pojaviti a površini i vi ćete tada tačno znati šta je to što želite da učinite sa svojim životom. Ali, ako nemate jasnu predstavu o tome, onda morate da kopate još dublje. Ne zaustavljajte se sve dok ne otkrijete svoj san.

Otkrijte najvažniji san
Imajte na umu da će vam se ponekad događati da prolazne želje pobrkate sa životnim snovima. Prolazne želje su često rezultat razmišljanja da bi nešto "bilo lepo imati": Drugim rečima, iako bi bilo dobro imati novi automobil, recimo, vaša želja da ga dobijete možda neće biti dugog veka ako vam on nije zaista potreban.
Duboka želja, sa druge strane, dolazi iz duše, a prepoznaćete je po načinu na koji je doživljavate u svom srcu. Kada iskopate tu kost, osetićete snažnu odlučnost zato što je želja ono što podstiče odlučnost. Prolazne želje nemaju dubok koren, što i nije loše samo po sebi. Ali, izuzetno je važno povezati se sa najintimnijim snovima svoga srca zato što ćete, kad to učinite, mnogo lakše u sebi pronaći sposobnost da nepokolebljivo istrajete u njihovom ostvarivanju.

Odlučnost nije agresija
Dozvolite da odmah razjasnim jednu stvar. Poistovećivanje sa psom koji ne pušta svoju kost ne uključuje režanje, napadanje, lajanje ili loše postupanje prema drugim ljudskim bićima. Ono ne znači ni to da morate da budete pohlepni, ljubomorni, hvalisavi, zavidni i kruti, da morate da zaboravite na ono što vam je najvažnije. Nepokolebljiva odlučnost znači da ne puštate kost koju smatrate najvažnijom, kao i da delujete na pozitivan način da biste ostvarili svoje ciljeve.Tekst preuzet iz knjige Pegi Mekol "Ne puštaj svoju kost" u izdanju IP Zrak. Knjigu možete potražiti u knjižarama. Više informacija na sajtu  www. novo-doba.net

 

 


Dodaj komentar
Napomena redakcije: komentare uvredljive za bilo koga i po bilo kom osnovu nećemo objavljivati.


Sigurnosni kod
Osveži


banner mpower yoga


 • Kompletna uputstva za Neera dijetu (3)

  • Slavica 04.03.2019 08:35
   Devojčice ovog uzrasta su još u fazi rasta i razvoja i nije preporučljivo da ...
    
  • Daca 02.03.2019 10:29
   Interesuje me da li mogu devojčice od 15 - 16 god da koriste Neera dijetu. Hvala
 • Moje iskustvo neera dijete

  • Sara Kuzmanović 29.06.2018 10:36
   Kao korisnik Neera sirupa imam višegodišnja iskustva i pozitivna su. Napomenuću da ...
 • Neera korak po korak (2)

  • Dragan Vasiljević 18.09.2018 11:17
   Danas sam krenuo po treći put da primenjujem čudotvornu neeru. Moje iskustvo je da ...
 • Čišćenje organizma

  • Miodrag Marković 17.03.2018 10:57
   Moje iskustvo sa Neera sirupom je fenomenalno. Upravo danas sam kupio sirup po ...
 • redakcija
  redakcija
  30 ( +12 )
 • Slavica M
  Slavica M
  23 ( +11 )
 • bojana
  bojana
  19 ( +34 )
 • Slavica M
  Slavica M
  16 ( +10 )
 • alexandra
  alexandra
  13 ( +30 )

Neera dijeta

Probali su je Bjonsi, Anđelina Džoli,
Gvinet Paltrou, Naomi Kempbel, Tom Henks...

neera 3a

WWW.HATHAYOGA.RS

banner hatayoga wide

Posetioci sajta

Broj posetilaca na sajtu: 155

Svi članci u rubrici