Gelatinizovana organska maka u prahu

gelatinizovanamakaKorišćenjem gelatinizovane make obezbeđuje se organizmu maksimalna apsorpcija svih nutritivnih vrednosti ove biljke. Ukus i miris gelatinizovane make je višestruko finiji i prijatniji od sirove make i posebno se preporučuje onima sa osetljivim digestivnim sistemom.

Maka (Lepidium meyenii) je korenasta biljka koja raste na Andima na visini od 4000m. To je jedina biljka na svetu koja uspeva na toj visini u teškim uslovima a koristi se za ljudsku upotrebu. Maka je biljka koja spada u prirodne adaptogene, što joj daje svojstva imunomodulacije (regulacije) imunog sistema; istraživanja ukazuju i na njen moguć pozitivan uticaj na reproduktivno zdravlje i osteoporozu, regulaciju hormona, antioksidansna svojstva i povećanje energije.
Gelatinizovana maka se nakon sušenja kratko podvrgava pritisku i temperaturama od 90 do 120 stepeni (kako bi se skrob razgradio), tako da je lakše svarljiva od sirove make.

Način upotrebe:
Gelatinizovanu organsku maku možete koristiti u bilo koje doba dana uz obrok ili samostalno. Može se pomešati sa sokom, jogurtom, mlekom dodati u ovsene kaše, šejkove i smutije ili posuti po hrani za vreme obroka.


Gde se kupuje?

Može se naći u svim bolje snabdevenim prodavnicama zdrave hrane, supermarketima i Mercatoru, ili naručiti preko naše maloprodaje, “Beyond”, tel. 018-514-182, ili preko naše online prodavnice preko ovog linka: Gelatinizovana organska maka u prahu.


NeeraDijeta.rs

Probali su je Bijonse, Anđelina Džoli, Gvinet Paltrou, Naomi Kempbel, Tom Henks...

neera 3a

BiseriMudrosti.com

banner biserimudrosti

HathaYoga.rs

banner hatayoga wide

Posetioci sajta

Broj posetilaca na sajtu: 422