Neverovatna lakoća pročišćenja

lakocaVerovatno ste već imali iskustvo kako se srećno osećate kad učinite nešto što vam je izgledalo teško, ali ste ipak imali volje da istrajete. Iako na prvi pogled ne izgleda laka, Neera dijeta u krajnjem rezultatu osim mršavljenja donosi i kompletno pročišćenje organizma

Ni reč „post“ obično ne zvuči baš privlačno, a kamo li „gladovanje“. Ali, i post i gladovanje donose velike dobrobiti organizmu savremenog čoveka koji je preopterećen štetnim materijama nastalim usled ishrane industrijski rafinisanom hranom, kao i mnoštva otrova (počev od pesticida) koje u malim dozama svakodnevno unosimo u organizam. Naše telo nam je zahvalno kad se bar na kratko vreme uzdržimo od čvrste hrane, jer to mu daje priliku da energiju koju bi inače koristilo za varenje preusmeri da aktivira svoje mehanizme pročišćenja i pomoću njih izbaci puno štetnih toksičnih materija iz sebe.
Možda niste znali da danas postoji jedna dijeta koja ne samo da pomaže skidanju kilograma, već izuzetno dobro pročišćuje organizam. Ova dijeta zahteva da se 5 do 10 dana uzima samo minimum ili uopšte ne uzima čvrsta hrana. Sve neophodne vitamine i minerale koji su telu potrebni u tom periodu dobijate od posebnog napitka koji je razvijen upravo za potrebe ove dijete – Neera sirupa, kombinacije najkvalitetnijih vrsta javorovog sirupa i sirupa nekoliko vrsta retkih tropskih palmi, tako da telo ne pati ni od jednog nedostatka.

Holivudska popularnost
Nakon što je proizveden Neera sirup, koji ima prekrasan egzotičan ukus i sposobnost da potpuno zadovolji potrebu za čvrstom hranom, uspeh ovog programa za mršavljenje i pročišćenje bio je neminovan. Pop-zvezda i glumica Bjonsi Nouls je brigu za svoju liniju poverila je švajcarskom dijetalnom programu Neera. Ona je primenila potpunu verziju ovog programa u trajanju od 10 dana i izgubila čitavih 9 kilograma. Nakon toga je ovaj metod postao veoma popularan u Holivudu.
Glumac Tom Henks ju je koristio za potrebe snimanja filma “Brodolomac” (Cast Away). I mnoge druge poznate ličnosti, među njima i Mik Džeger i Madona, svoju vitkost duguju tome što praktikuju ovu dijetu. Mnogi izvrsni sportisti, kao što su Karl Luis, devetostruki olimpijski pobednik, Ašrita Furman, čovek koji drži najveći broj Ginisovih rekorda, redovno koriste Neera program prilikom svojih priprema.

Rezultati nagrađuju
Ovo jeste dijeta za hrabre. Ali, zato rezultati nagrađuju. Za 5 do 10 dana sasvim je realno da se izgubi minimum 3, a najčešće 5 do 10 kilograma. Međutim, to nije sve. Osećaj neobične lakoće, mentalne bistrine, rasterećenosti i zadovoljstva nagrađuje one koji odluče da na ovaj način pruže priliku svom telu da se oslobodi nagomilanih otpadnih materija i toksina. I ne samo to: nakon što se na ovaj način pročisti, organizam stvara gotovo prirodnu odbojnost prema nezdravoj hrani. Kad jednom pročistite svoj sistem, nezdrave namirnice koje ste dosad jeli neće vas više privlačiti, ili bar ne onoliko kao ranije. Samim tim, imaćete mnogo veće šanse da usvojite mnogo korisnije navike u ishrani.

Neki od komentara korisnika Neera dijete (preuzeti iz knjige “Neera dijeta” dr K. Bejera):

Dr. Tomas K, Švajcarska:
„Lično sam isprobao Neera dijetu i proporučio je nekim od mojih pacijenata.... Po mom mišljenju, Neera dijeta je vredna kura za čišćenje koja poboljšava zdravlje.”
 
R. Altermat, vlasnik biljne apoteke Oten:
„Sa Neera dijetom imali smo samo dobra iskustva. Naše mušterije vole taj metod i do mršavljenja koje se obećava u knjizi o dijeti zaista i dolazi...“

D. Oven (San Dijego, SAD)
“Otkako mi je izvađena žuč, krvna slika mi se izmenila i holesterol mi je bio 253. Krvni pritisak mi je bio 130 sa 80. Letos sam kupio jednu limenku Neera sirupa i koristio je kao zamenu za doručak, za ručak sam jeo salatu, a za večeru nisam jeo ništa. Nakon dijete sam ponovo proverio krvnu sliku; holesterol mi je opao na 189, a pritisak mi je bio 106 sa 68. Oslabio sam 12 kilograma. Nikad ranije nisam doživeo takve rezultate…”

Od čega se sastoji Neera napitak?
 

Neera napitak je krajnje jednostavan i lako se priprema. U čašu se sipa sok od pola limuna, malo crvene ljute paprike, voda i jedan nezamenljiv, najvažniji sastojak – Neera sirup.

Šta je Neera sirup?

Tim švajcarskih stručnjaka za alternativnu medicinu na čelu sa dr Kajlašem Bejerom je izradio recept za Neera sirup od palminog drveta koji se koristi specijalno u Neera programu i limunovoj dijeti. Oni su početkom 80-tih godina 20. veka otkupili pravo za patentiranu limunovu dijetu od naturologa Stenlija Barouza i počeli da je distribuiraju po čitavoj Evropi, a zatim i po čitavom svetu. Nakon pet godina laboratorijskih ispitivanja i stotina testova, načinili su sirup koji je mešavina nekoliko vrsta azijskih palmi (arenga i kitul palmi iz kišnih prašuma, nipah palmi iz močvara, palmira palmi sa severa Šri Lanke, i jedne retke vrste kokosove palme) i najčistijeg organskog javorovog sirupa klase C +. Tako je pronađena karika koja nedostaje u poznatoj limunovoj dijeti – a to je Neera sirup.

 

Ko koristi Neera sirup?

Nakon što je proizveden Neera sirup, koji ima prekrasan egzotičan ukus i sposobnost da potpuno zadovolji potrebu za čvrstom hranom, uspeh je bio neminovan, pa je do danas prodato preko tri miliona (3.000.000) pakovanja ovog sirupa. Nakon svog uspeha sa primenom Neere, poznata pevačica Bjonsi Nouls je postala zaštitni znak ovog proizvoda, a dijeta se veoma brzo proširila po Holivudu.
Ali, Bjonsi nije bila prva osoba koja je otkrila tajnu Neera sirupa. Glumac Tom Henks ju je koristio za potrebe snimanja filma “Brodolomac” (Cast Away). Nezvanično, i mnoge druge poznate ličnosti, među njima i Mik Džeger i Madona, svoju vitkost duguju tome što praktikuju ovu dijetu. Mnogi izvrsni sportisti, kao što su Karl Luis, devetostruki olimpijski pobednik, Ašrita Furman, čovek koji drži najveći broj Ginisovih rekorda, redovno koriste Neera program prilikom svojih priprema. Brojni poznati časopisi koji se bave modom i zdravim načinom života doprineli su da se ova dobra vest brzo proširi.
Danas je ova dijeta toliko popularna da ima i svoju internet stranu, Yahoo grupu, blogove i forume, gde oni koji drže dijetu mogu da ramenjuju iskustva, daju savete i govore o “čudima” koja su im se desila…

Gde se kupuje?

“Beyond” d.o.o. je ekskluzivni uvoznik i dsitributer Neera sirupa. Sirup, zajedno sa brošurom koja detaljno govori kako se on koristi i kako se sprovodi ova dijeta, možete naći u prodavnici “Beyond”, Voždova 76b u Nišu, tel. 018-514-182 ili u našoj online prodavnici.
Ovaj sirup takođe može da se nađe i u većini prodavnica zdrave hrane i apoteka u Srbiji.
 


Dodaj komentar
Napomena redakcije: komentare uvredljive za bilo koga i po bilo kom osnovu nećemo objavljivati.


NeeraDijeta.rs

Probali su je Bjonsi, Anđelina Džoli, Gvinet Paltrou, Naomi Kempbel, Tom Henks...

neera 3a

BiseriMudrosti.com

banner biserimudrosti

HathaYoga.rs

banner hatayoga wide

Posetioci sajta

Broj posetilaca na sajtu: 52